Nová nákupná zóna v Poprade prinesie prácu viac ako 70 ľuďom

21.11.2013 Poprad

Poprad 21. januára (TASR) – Pod Tatrami dnes otvárajú novú nákupnú zónu, ktorá by mala do regiónu priniesť minimálne 70 nových pracovných miest. Nachádza sa pri vstupe do mesta smerom od Svitu a je koncipovaná tak, aby sa zákazník do každého z obchodov dostal priamo z parkoviska.

„Našou víziou bolo, aby v Poprade existovalo jedno miesto, kde by boli sústredené rôznorodé obchodné prevádzky,“ priblížil myšlienku tejto nákupnej zóny zástupca investorov Ladislav Zoričák. V uvedenej nákupnej časti pribudne päť nových obchodných prevádzok a ďalšie obchody, ktoré už v Poprade majú aspoň jednu prevádzku. Súčasťou zóny bude aj reštaurácia.

„V lokalite pri vstupe do mesta už existujú obchodné reťazce, takže veľkosť predajnej plochy bude na úrovni 40.000 štvorcových metrov. Ide tak o druhý najväčší obchodný komplex na Slovensku,” zdôraznil Zoričák.

Investorom je spoločnosť s r. o. Montrúr v spolupráci s firmou Azor, s. r. o. Celej obchodnej zóne dali názov Shopping center Tatry a tvoriť ju bude dohromady 26 prevádzok. Celkové investície do novej nákupnej zóny predstavujú 7 miliónov eur a prácu tam nájde 74 ľudí.
 

Vyberte región